Hägraboxen

Naturlig utfodring – Slowfeeding

Hägraboxen är en slow feeder box som hjälper din häst att äta långsamt. Detta är mer naturligt för hästen, vilket resulterar i en bättre matsmältning och en mer välmående häst. Hägraboxen rymmer ca 25 kg hö och den funkar även utmärkt med hösilage. Det tar i genomsnitt ca 45 minuter för hästen att äta upp 1 kg hö.

Med kärlek till hästen

Hägraboxen är utvecklad för att du tryggt ska kunna lämna din häst ensam under utfodringen. En hållbar konstruktion av högkvalitativt galvaniserat stål samt rundade hörn och detaljer gör att risken för skador på din häst är minimal. Gallerlocket är dessutom täckt med plast för att skydda hästens tänder och mule.

Minskat spill sparar tid och pengar

Foderhäckens gallerlock och en plastskiva i botten håller fodret på plats i Hägraboxen. Det gör att fodret hålls rent, och minimerar dessutom mängden spill och att fodret inte blåser bort. Du sparar upp till 3000:- per år på att fodret inte blåser bort eller blir nedtrampat och förstört.

Hägraboxen förflyttas av två personer eller med traktor. Den ryms även i en hästtransport.

Produktvideo

Vi reserverar oss för att utseendet på Hägraboxen och dess tillbehör kan variera på bilder och film, då vi hela tiden förbättrar produktens funktioner och utseende.

Teknisk information

Dimensioner

  • Monterad (LxBxH): 1175 x 675 x 642 mm
  • Paketerad (LxBxH): 1175 x 642 x 180 mm
  • Vikt: ca 48 kg

Monteringsanvisning

 Monteringsanvisning för Hägraboxen (länk)